Wil je ons laten weten hoe je jouw MusiKado ervaren hebt?  

Graag ontvangen wij een bericht  in ons gastenboek :-) 

Gastenboek

Margaret de Groot-Vlasveld
28-10-17 22:25:15
De herdenkingsbijeenkomst in de kapel van 'Joachim &Anna, op 6 oktober 2017 is wederom muzikaal begeleid door Musikado. We herdachten de bewoners die zijn overleden tussen februari en augustus. Familieleden en vrienden, medewerkers en vrijwilligers werden uitgenodigd, sommige vertelden een persoonlijk verhaal of een gedicht. Foto's en prentjes symboliseerden de afwezigen geliefden die door het noemen van hun namen en het ontsteken van een lichtje zo nabij waren.
Als geestelijk verzorger heb ik al meerdere keren samen gewerkt met Musikado. Zij verstaan de kunst om op een eigentijdse manier liederen en melodieen ten gehore te brengen, die ontroeren en troost geven. Liefde, afscheid, dood, de pijn van rouw, thema's die ons diep raken. Ook was er muzikale bemoediging in het lied 'Kan ik iets voor je doen'. Lieve mensen van Musikado, veel dank voor jullie inzet. Tot in april 2018.
Margaret de Groot-Vlasveld, geestelijk verzorger
Berdine de Vos
26-10-17 16:03:14
Ook dit jaar kwam MusiKado ons, de Ouderen en het Team van de Ontmoetingsdagen Bemmel, op 20 oktober jl. verrassen met een concert. De zangeres Dianne Huberts zong prachtige balads, luisterliederen die mensen ontroerden en stil maakten. We mochten de primeur hebben van haar eerste gezongen klassieke lied Litanei van Schubert, dat veel applaus kreeg. De jonge zanger Miquel Elbers wist met zijn warme, diepe stem alle ouderen te raken. Het liedje Lieverd van Toon Hermans, een lied over diens eerste jeugdliefde, werd heel inlevend vertolkt door Miquel. Hij wás gewoon de jongen die voor het eerst verliefd werd. Zeker een hoogtepunt, zonder zijn Engelstalige liedjes tekort te doen. De uitstekende begeleiding van Nico Witjes, piano en Marcel Lieskamp en Floor Nijhuis, beiden gitaar, maakten de liederen compleet. Daarnaast verraste pianist Nico de aanwezigen met nummers van Bach en Einaudi. De ouderen van Bemmel hebben zichtbaar genoten van jullie muzikale cadeau.
Dank jullie wel.

Het Team Ontmoetingsdagen.
Jo van Dijkhof Nuenen
29-06-17 13:18:57
Wat hebben wij 27 Juni genoten van het optreden van Musikado! Als eerste vonden de deelnemers het erg interessant om te horen wie jullie zijn en waarom jullie dit doen! Daarvoor al petje af!
Toen jullie het eerste nummer speelde was vanaf het eerste moment iedereen geboeid. Mooi om te zien wat voor emoties jullie muziek bij mensen losmaakt. Van een lach tot een traan. Na elke liedje werd geapplaudisseerd omdat ze het zo mooi vonden. Dhr Wuijtswinkel zei: dit zijn duidelijk professionals! Hij wilde jullie graag nog persoonlijk bedanken na afloop. De dag erna is er nog uitgebreid gesproken over het optreden. :)
Heel erg bedankt voor jullie tijd en muzikaliteit! Hopelijk mogen we jullie nog een keer ontvangen.
Groetjes van alle deelnemers, vrijwilliger en medewerkers Jo van Dijkhof Nuenen.
Petra Ijkhout
12-04-17 23:52:04
Onze dank ik groot wat een fantastisch optreden hebben wij vanavond gehad in wolfheze. Wat hebben onze cliënten genoten van de net opgerichte band die wij nog maar even de miquelband noemen. Wat een lieve talentvolle mannen bij elkaar. En wat een mooie songs. Loepzuiver en warm gebracht. Dank mannen petje af. Gr de cliënten en medewerkers van afdeling recreatie te propersona.
Trudy Jansen
19-03-17 11:25:21
Donderdag 16 maart 2017 waren wij te gast in Huize St. JOZEF te Lent.De avond werd verzorgt door Musikado.We hebben genoten van een ontspannen avond met prachtige liedjes en gitaarspel en keyboard gezongen en gespeeld door leden van Muzikado.Het was de moeite waard. Bedankt voor deze mooie avond en hopelijk tot een volgende keer.Succes met het mooie werk en jullie doelstelling.Groetjes Frits en Trudy Jansen.
Tonen: 5  10   20

  

Wil je in contact komen met ons? Stuur dan een bericht via ons contactformulier, of een email aan: info@musikado.nl