Wil je ons laten weten hoe je jouw MusiKado ervaren hebt?  

Graag ontvangen wij een bericht  in ons gastenboek :-) 

Gastenboek

Jo van Dijkhof Nuenen
29-06-17 13:18:57
Wat hebben wij 27 Juni genoten van het optreden van Musikado! Als eerste vonden de deelnemers het erg interessant om te horen wie jullie zijn en waarom jullie dit doen! Daarvoor al petje af!
Toen jullie het eerste nummer speelde was vanaf het eerste moment iedereen geboeid. Mooi om te zien wat voor emoties jullie muziek bij mensen losmaakt. Van een lach tot een traan. Na elke liedje werd geapplaudisseerd omdat ze het zo mooi vonden. Dhr Wuijtswinkel zei: dit zijn duidelijk professionals! Hij wilde jullie graag nog persoonlijk bedanken na afloop. De dag erna is er nog uitgebreid gesproken over het optreden. :)
Heel erg bedankt voor jullie tijd en muzikaliteit! Hopelijk mogen we jullie nog een keer ontvangen.
Groetjes van alle deelnemers, vrijwilliger en medewerkers Jo van Dijkhof Nuenen.
Petra Ijkhout
12-04-17 23:52:04
Onze dank ik groot wat een fantastisch optreden hebben wij vanavond gehad in wolfheze. Wat hebben onze cliënten genoten van de net opgerichte band die wij nog maar even de miquelband noemen. Wat een lieve talentvolle mannen bij elkaar. En wat een mooie songs. Loepzuiver en warm gebracht. Dank mannen petje af. Gr de cliënten en medewerkers van afdeling recreatie te propersona.
Trudy Jansen
19-03-17 11:25:21
Donderdag 16 maart 2017 waren wij te gast in Huize St. JOZEF te Lent.De avond werd verzorgt door Musikado.We hebben genoten van een ontspannen avond met prachtige liedjes en gitaarspel en keyboard gezongen en gespeeld door leden van Muzikado.Het was de moeite waard. Bedankt voor deze mooie avond en hopelijk tot een volgende keer.Succes met het mooie werk en jullie doelstelling.Groetjes Frits en Trudy Jansen.
Silvia Middelhof
04-12-16 11:15:50
Wij, de deelnemers vd Pondok Malden, dagopvang voor Indische en Molukse ouderen, willen jullie hartelijk bedanken voor de muzikale middag. Het was heel iets anders dan wat we gewend zijn maar zo de moeite waard. Een vd deelnemers vond jullie minstrelen en een ander vond het heerlijk om te luisteren naar de mooie teksten, ook maakte het bij sommige wat emoties los. Al met al was het een fanatische middag. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ageeth Burgers
29-11-16 19:53:11
Wat hebben mijn moeder en ik enorm genoten van het donateursconcert afgelopen zondag 27 november. Genoten met n lach en n traan! Prachtig om jullie gedrevenheid en enthousiasme te zien! Dankjulliewel!
Tonen: 5  10   20

  

Wil je in contact komen met ons? Stuur dan een bericht via ons contactformulier, of een email aan: info@musikado.nl