Hoe werkt het 

 

Wanneer u als zorg-/verpleeginstelling, ouderenbond, ziekenhuis, gezinsvervangend tehuis, hospice, woonvorm , etc. geïnteresseerd bent in een optreden van MusiKado, neem dan contact met ons op. Met u bekijken wij hoe wij uw bewoners/cliënten/patiënten een mooie middag/avond kunnen bezorgen. 

Wilt u als bezoeker van uw naaste in een verpleeghuis, woonvorm of instelling een MusiKadootje organiseren in samenwerking met de instelling, neem dan contact met ons op via een email aan info@musikado.nl. Wij gaan dan met alle partijen in overleg om een optreden te plannen.

Hebt u een wens om bijv. een zieke naaste, vriend, buur, ouder, collega, etc. in uw omgeving een muzikaal kadootje te geven, dan proberen wij dat op maat te leveren, in een kleine setting met een huiskamerconcertje bij de ontvanger (of als dit niet mogelijk is bij de gever) thuis. Kent u iemand die niet ziek is maar wel een zware tijd heeft meegemaakt, dan kan MusiKado wellicht een opkikkerconcert verzorgen...

MusiKado streeft ernaar om belangeloos optredens te verzorgen. Wij stellen een onkostenvergoeding op prijs, voor o.a. reiskosten voor onze deelnemers aan de optredens.

Via deze website en onze Facebookpagina houden we u op de hoogte van optredens van MusiKado.  Wilt u een aanvraag voor een MusiKadootje doen? Mail ons via het contactformulier of stuur rechtstreeks een e-mail aan info@musikado.nl