Hoe werkt het 

 

Wanneer u als zorg-/verpleeginstelling, ouderenbond, ziekenhuis, gezinsvervangend tehuis, hospice, woonvorm , etc. geïnteresseerd bent in een optreden van MusiKado, neem dan contact met ons op. Met u bekijken wij hoe wij uw bewoners/cliënten/patiënten een mooie middag/avond kunnen bezorgen.

Hebt u een wens om bijv. een zieke naaste, vriend, buur, ouder, collega, etc. in uw omgeving een muzikaal kadootje te geven, dan proberen wij dat op maat te leveren, in een kleine setting met een huiskamerconcertje bij de ontvanger (of als dit niet mogelijk is bij de gever) thuis. Kent u iemand die niet ziek is maar wel een zware tijd heeft meegemaakt, dan kan MusiKado wellicht een opkikkerconcert verzorgen...

Daarnaast organiseert MusiKado kleinschalige "huiskamerconcerten", op zondagmiddagen in bijv. een recreatiezaal van een instelling of verpleeghuis, waar u met iemand die een musikadootje verdient, welkom bent, na aanmelding via het contactformulier. Geplande concerten worden via deze website en op onze Facebookpagina aangekondigd. 

MusiKado streeft ernaar om belangeloos optredens te verzorgen. Een vrijwillige bijdrage of donatie (voor o.a. te maken reiskosten) stellen wij op prijs. Via deze website en onze Facebookpagina houden we u op de hoogte van optredens van MusiKado.  Wilt u een aanvraag voor een MusiKadootje doen? Mail ons via het contactformulier.