Media - Nieuws pagina.


MUSIKADO-OPTREDENS NA DE ZOMERVAKANTIE:

Vrijdag 29 september zijn er 2 optredens:

van 11.00 tot 12.00 uur in de kapel van Joachim en Anna voor bewoners en familie/mantelzorgers;
van 14.00 tot 15.30 uur in woonzorgcentrum De Honinghoeve (De Waalboog), Albanystraat 7 Nijmegen voor bewoners, familie en mantelzorgers.

In oktober zal Musikado haar medewerking verlenen aan 2 herdenkingsvieringen voor nabestaanden van overledenen:
op vrijdag 6 oktober om 19.00 uur in de kapel van Joachim en Anna, in samenwerking met
pastor Margaret de Groot;
op vrijdag 27 oktober om 19.30 uur in de kapel van huize Nijevelt, in samenwerking met
pastor Ad Römkens.

Op vrijdagmiddag 20 oktober verleent Musikado haar muzikale medewerking van 14.00 tot 16.00 uur aan de 2e bezinningsdag voor ouderen uit Bemmel, in samenwerking met de Rafaëlgroep van parochie de Levensbron

Maandagavond 30 oktober verzorgt MusiKado in de week van Allerzielen een herinneringsconcert van 19.00 tot 20.00 uur in de kapel van Joachim en Anna. Tijdens dit concert zullen we sfeermuziek brengen die ons herinnert aan de mensen die we missen in ons leven..

Zaterdagmiddag 18 november is er voor de 1e keer een optreden in zorgcentrum St. Jozef-klooster in Heesch van 15.00 tot 16.00 uur. 

Donderdagmiddag 28 december maken we een uurtje muziek in de kapel van Joachim en Anna en blijven we nog even in de sfeer van kerst en kijken we uit naar het nieuwe jaar 2018!


DATUM DONATEURSCONCERT 2017 is ZONDAG 26 NOVEMBER A.S. 15.00 UUR.

Het jaarlijks MusiKado Donateursconcert zal dit jaar worden gehouden op zondagmiddag 26 november a.s. om 15.00 uur, wederom in de kapel van verpleeghuis Joachim en Anna, Groesbeekseweg 327 te Nijmegen. Met dit concert willen we onze donateurs en sponsoren bedanken voor hun steun, familieleden en bekenden meenemen tijdens een geweldige muziekmiddag en nieuw geïnteresseerden laten kennismaken met MusiKado. Zet deze datum alvast in uw agenda! Informatie over kaartverkoop volgt na de zomer maar wilt u (als niet-donateur) verzekerd zijn van een kaartje, stuur een email aan info@musikado.nlTERUGBLIK MUSIKADO DONATEURSCONCERT 27 NOVEMBER

Op zondagmiddag 27 november jl. was ons  jaarlijks MusiKado-concert. Dit jaar namen we ons publiek mee naar een locatie waar MusiKado een aantal keren per jaar een muziekcadeautje uitdeelt, namelijk verpleeghuis Joachim en Anna. In de kapel van dit verpleeghuis met zijn prachtige akoestiek en glas in lood ramen, zongen en speelden zangers en muzikanten in een middag vullend programma een mix van pop,- en kleinkunstliedjes , was er klassiek gitaarspel, en diverse meezing-medley's, waarbij het publiek flink van zich liet horen.  Het uitverkochte concert, waarvan 125 mensen genoten, oogste veel waardering van onze donateurs. Mooi om ook aan familie en vrienden eens per jaar te laten zien waar MusiKado voor staat! We hopen dat we mensen hebben gemotiveerd ons te steunen door donateur te worden, zodat wij ook in 2017 veel muziekmomenten kunnen uitdelen.

Waarderingssubsidie van Monuta  Charity Fund voor MusiKado!


Het Monuta Charity Fund  draagt graag bij aan plaatselijke initiatieven die erop gericht zijn om mensen te ondersteunen in de moeilijke periode vlak voor of na het overlijden van een dierbare. MusiKado leverde reeds diverse muzikale bijdrages  aan herdenkingsvieringen, - o.a. in de kapel van Joachim en Anna. Na een subsidie-aanvraag van MusiKado heeft het Monuta Charity Fund ons een waarderingssubsidie toegezegd van 1500 euro. Daar zijn we ongelooflijk blij mee! De cheque werd symbolisch uitgereikt tijdens een MusiKado concert in de kapel van Joachim en Anna op 8 september jl. door Wim Awater van Monuta. Met deze donatie kunnen we investeren in apparatuur, instrumenten etc. en zo onze passie blijven uitvoeren: muziek maken voor mensen die een opkikkertje verdienen. 

 


Kick-off 25 januari 2015

Foto's gemaakt door Marcel Waterman