Media - Nieuws pagina.

Nieuwe datum en locatie Donateursconcert 2018!

Op zondagmiddag 28 oktober zal MusiKado haar jaarlijkse Donateursconcert geven, dit jaar in de prachtige Maria Geboortekerk van Driel.

Het concert zal worden georganiseerd in samenwerking met de concertcommissie van Stichting de Blije Kerk Driel en naast de donateurs van MusiKado is een ieder van harte welkom! 

Na een tweetal jaren in de kapel van Joachim en Anna bestond de behoefte aan een nieuwe uitdaging en we waren blij met de uitnodiging van de concertcommissie Maria Geboorte Driel om ons concert in haar kerk te houden. We verlaten dus Nijmegen dit jaar voor ons donateursconcert en richten ons op een nieuw gebied. Tijdens het eerste overleg werden al enthousiaste plannen gesmeed om er dit jaar weer iets bijzonders van te maken. Daarbij voelen we ons bijzonder gesteund in de organisatie door een enthousiaste groep van vrijwilligers in Driel.

Noteert u deze datum alvast in uw agenda: zondag 28 oktober, aanvang 14.30 uur, Locatie: Maria Geboortekerk Driel, Kerkstraat 25 te Driel. 


KOMENDE MUSIKADO-OPTREDENS 


Zaterdag 7 juli 2018 twee concerten in Joachim & Anna en Huize Nijevelt.
I
n de ochtend geeft MusiKado een kapelconcert bij Joachim en Anna van 11.00 tot 12.00 uur.

In de middag zal er een concert zijn in Huize Nijevelt voor bewoners en hun familie in de grote ontvangstruimte van 15.00 tot 16.00 Dit concert is ook aangekondigd in het muzikale zomerprogramma van de gemeente Nijmegen en voor iedereen toegankelijk.

Donderdag 9 augustus zomeravond-
concert in De Honinghoeve, Nijmegen.

In het restaurant van de Honinghoeve zal MusiKado een zomerconcert verzorgen van 19.00 tot 20.30 uur. Er zal een gevarieerd muzikaal programma worden gebracht door leden van ons muziekcollectief met luisterliedjes en meezingers. 

MusiKado BBQ
De stichting bedankt de leden van haar muziekcollectief voor hun inzet in het afgelopen seizoen met een gezellige BBQ op woensdagavond 25 juli aanstaande. Met elkaar kijken we terug op de mooie muziekcadeautjes die zijn uitgedeeld en samen wisselen we deze avond creatieve en muzikale ideeën uit voor het komend donateursconcert. En een avond met leden van MusiKado gaat altijd gepaard met muziek, dus zingen en spelen we voor elkaar en kijken we vooruit naar wat weer komen gaat!

 

 

 

 

 

 Deze foto's van muziekcollectief MusiKado zijn geplaatst met instemming van haar leden.