Media - Nieuws pagina.


KOMENDE MUSIKADO-OPTREDENSZaterdagmiddag 18 november is er voor de 1e keer een optreden in zorgcentrum St. Jozef-klooster in Heesch van 15.00 tot 16.00 uur. 


DONATEURSCONCERT 2017 ZONDAG 26 NOVEMBER A.S. 15.00 UUR.

Het jaarlijks MusiKado Donateursconcert zal dit jaar worden gehouden op zondagmiddag 26 november a.s. om 15.00 uur, wederom in de kapel van verpleeghuis Joachim en Anna, Groesbeekseweg 327 te Nijmegen. Met dit concert willen we onze donateurs en sponsoren bedanken voor hun steun, familieleden en bekenden meenemen tijdens een geweldige muziekmiddag en nieuw geïnteresseerden laten kennismaken met MusiKado. Zet deze datum alvast in uw agenda!
Wilt u er als bezoeker bij zijn? Reserveer een kaartje à € 8,-- via een e-mail naar info@musikado.nl. 


Op donderdagmiddag 28 december is er van 15.00 tot 16.00 uur een sfeerconcert in de kapel van Joachim en Anna. De kerstdagen liggen achter ons, het nieuwe jaar komt eraan! We blijven nog even in de sfeer en zingen kerstrepertoire en mooie sfeermuziek. 

Voor het nieuwe jaar 2018 hebben we in samenwerking met stichting De Waalboog al een mooi programma samengesteld. In maar liefst 4 locaties zullen we regelmatig concerten verzorgen. Ook zijn alweer datums vastgelegd voor de herdenkingsvieringen. Het jaar moet nog beginnen, maar onze agenda is alweer goed gevuld! 


TERUGBLIK MUSIKADO DONATEURSCONCERT 27 NOVEMBER 2016

Op zondagmiddag 27 november jl. was ons  jaarlijks MusiKado-concert. Dit jaar namen we ons publiek mee naar een locatie waar MusiKado een aantal keren per jaar een muziekcadeautje uitdeelt, namelijk verpleeghuis Joachim en Anna. In de kapel van dit verpleeghuis met zijn prachtige akoestiek en glas in lood ramen, zongen en speelden zangers en muzikanten in een middag vullend programma een mix van pop,- en kleinkunstliedjes , was er klassiek gitaarspel, en diverse meezing-medley's, waarbij het publiek flink van zich liet horen.  Het uitverkochte concert, waarvan 125 mensen genoten, oogste veel waardering van onze donateurs. Mooi om ook aan familie en vrienden eens per jaar te laten zien waar MusiKado voor staat! We hopen dat we mensen hebben gemotiveerd ons te steunen door donateur te worden, zodat wij ook in 2017 veel muziekmomenten kunnen uitdelen.

Waarderingssubsidie van Monuta  Charity Fund voor MusiKado!


Het Monuta Charity Fund  draagt graag bij aan plaatselijke initiatieven die erop gericht zijn om mensen te ondersteunen in de moeilijke periode vlak voor of na het overlijden van een dierbare. MusiKado leverde reeds diverse muzikale bijdrages  aan herdenkingsvieringen, - o.a. in de kapel van Joachim en Anna. Na een subsidie-aanvraag van MusiKado heeft het Monuta Charity Fund ons een waarderingssubsidie toegezegd van 1500 euro. Daar zijn we ongelooflijk blij mee! De cheque werd symbolisch uitgereikt tijdens een MusiKado concert in de kapel van Joachim en Anna op 8 september jl. door Wim Awater van Monuta. Met deze donatie kunnen we investeren in apparatuur, instrumenten etc. en zo onze passie blijven uitvoeren: muziek maken voor mensen die een opkikkertje verdienen. 

 


Kick-off 25 januari 2015

Foto's gemaakt door Marcel Waterman