Media - Nieuws pagina.

Nieuwe datum en locatie Donateursconcert 2018!

Op zondagmiddag 28 oktober zal MusiKado haar jaarlijkse Donateursconcert geven, dit jaar in de prachtige Maria Geboortekerk van Driel. Het plan bestaat binnen MusiKado om jaarlijks het Donateursconcert te houden op de laatste zondag van oktober.
Het concert zal worden georganiseerd in samenwerking met de nieuwe concertcommissie van de R.K. kerk Driel en naast de donateurs van MusiKado is een ieder van harte welkom! 

Na een tweetal jaren in de kapel van Joachim en Anna bestond de behoefte aan een nieuwe uitdaging en we waren blij met de uitnodiging van Driel om in hun kerk ons concert te houden. We verlaten dus Nijmegen voor een keer en richten ons op een nieuw gebied. 

Noteert u deze datum alvast in uw agenda: zondag 28 oktober, aanvang 14.30 uur, Locatie: Maria Geboortekerk Driel, Kerkstraat 25 te Driel. 


KOMENDE MUSIKADO-OPTREDENS in 2018

Concert in ontvangstruimte Joachim&Anna op zondagmiddag 15 april 14.00-15.30 uur.

Op zondagmiddag 15 april zal MusiKado een zeer gevarieerd middagprogramma verzorgen in de ontmoetingsruimte beneden van verpleeghuis Joachim&Anna. Van 14.00 tot 15.30 uur zal muziek klinken met mooie luisterliedjes, kleinkunst, pop, operette- en à capellamuziek. Het muziekcollectief met maar liefst 11 mensen van haar collectief staat voor het eerst in de benedenruimte en hoopt naast bewoners ook familieleden en mantelzorgers te kunnen verwennen op een muzikale middag!